Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ruim 640 zonnepanelen op zonnecarport Den Bosch
(foto: Heijmans)

Ruim 640 zonnepanelen op zonnecarport Den Bosch

Heijmans en SolarNRG leggen ruim 640 zonnepanelen op het dak van de deels overdekte parkeerplaats bij het nieuwbouwproject Willemspoort in Den Bosch.

Met een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter wordt het volgens de 2 bedrijven een van de grootste overdekte zonneparkeerplaatsen van Nederland.

De elektriciteit die de panelen opwekken, 172.000 kilowattuur wat genoeg is voor circa 45 huishoudens per jaar, wordt gebruikt voor de algemene ruimtes - zoals verlichting van ingangen, bergingen en liften - van de verschillende woontorens op het terrein. De parkeerplaats biedt plaats aan circa 135 auto’s van de toekomstige bewoners van Willemspoort.

De achterwand van de carport dient tevens als geluidsscherm. Om auto’s uit het zicht te houden voor bewoners van Willemspoort worden aan de voorzijde van de parkeerplaats klimplanten neergezet. Ook worden 5 laadpalen in de parkeerruimte geplaatst. Naar verwachting worden vrijdag 2 juni de laatste zonnepanelen gelegd.

Heijmans realiseert aan de randweg van Den Bosch het project Willemspoort dat in totaal bestaat uit ruim 300 appartementen, verdeeld over 6 gebouwen. De nieuwe appartementen vormen een belangrijke aanvulling op het aanbod van woningen in het middensegment in ’s-Hertogenbosch.

Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Ervaren zelfstandig installatieteam

Wegens de groei van ons bedrijf en de toename van het aantal klanten is Zon & Zo op zoek naar een ervaren zelfstandig installatieteam dat: voor kwaliteit gaat; veilig werkt; en wil bouwen aan een lange termijn-partnerschap....
Fulltime (40 uur) - Van Hennaertweg 13, 2952 CA Alblasserdam
Zon & Zo zoekt:

Voorman zonnepaneleninstallaties

De vraag naar zonne-energie neemt alleen maar toe, niet alleen bij particulieren maar ook bij bedrijven en nieuwbouw. Wij zoeken iemand om ons team te versterken voor het plaatsen van zonnepaneleninstallaties. Ben je een techneut geïnteresseerd...
Fulltime (40 uur) - Van Hennaertweg 13, 2952 CA Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!