Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LG Solar introduceert nieuw zonnepaneel LG NeON R
(foto: LG Solar)

LG Solar introduceert nieuw zonnepaneel LG NeON R

LG Solar zal komende week tijdens de vakbeurs Intersolar 2017 in München een nieuw high-performance zonnepaneel introduceren: de NeOn R met een vermogen tot 365 wattpiek.

De internationale technologieleverancier biedt voor het zonnepaneel een productgarantie van 25 jaar aan. LG Electronics kondigt daarnaast een nieuwe onderverdeling aan van het gehele productassortiment, van het instapniveau tot de hoogwaardige producten.

Doordat de voorzijde van het nieuwe zonnepaneel geen elektroden kent, wordt licht maximaal benut en kan een vermogensafgifte tot 365 wattpiek ontstaan. Het zonnepaneel is uitgerust met n-type cellen.

Mede door de verhoogde efficiëntie is de LG NeON R volgens het bedrijf geschikt voor kleinere ruimtes, inclusief kleinere daken waar beperkte ruimte is. LG biedt ook een volledig zwarte versie met een output van 350 wattpiek aan.

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Maart 2021

​Nieuwe versie NEN 7250 en nieuwe norm brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil op komst: ‘Nieuwe beoordelingsmethode voor brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil lost veel problemen op’ Consortium wil binnen...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Verkoper/Adviseur regio Midden Nederland (32-40uur)

32-40 uur - Amsterdam
PVO International zoekt:

Financieel Administratief Medewerker

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!