Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ASR verduurzaamt 104 woningen Nieuwegein met zonnepanelen
(foto: Pixabay)

ASR verduurzaamt 104 woningen Nieuwegein met zonnepanelen

De laatste van de 104 energiezuinige gerenoveerde woningen in Nieuwegein zijn opgeleverd. De woningen dateren uit 1972 en zijn verduurzaamd van energielabel D/E naar energielabel A, onder meer via zonnepanelen.

Door de renovatie zijn de woningen toekomstbestendig gemaakt, esthetisch verbeterd en is het comfort van de woningen verhoogd. BAM Wonen heeft het project uitgevoerd. Ook de schil van de woningen, gelegen in Nieuwegein-Zuid, is ingrijpend aangepakt. Zo zijn de woningen voorzien van HR++-glas, de daken en vloeren volledig geïsoleerd, de dakpannen vervangen en zijn alle woningen voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Ook 7 particulieren in de wijk deden mee aan het project en hebben hun eigen woning laten verduurzamen en verbeteren.

Het ASR Dutch Core Residential Fund heeft nog 430 woningen op de planning staan die in 2017 worden verduurzaamd naar EPA-label A.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Saman Groep zoekt:

Servicemonteur Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Zierikzee, 4301 RZ nr. 1
Solarcentury Nederland zoekt:

Junior Onderhoudsmanager Zonneprojecten

32-40 uur - Den Bosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!