Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
TU Delft organiseert eerste internationale ‘summer school’ over zonne-energie
(foto: TU Delft)

TU Delft organiseert eerste internationale ‘summer school’ over zonne-energie

Na de introductie van onderwijs over zonne-energie op de campus en online, organiseert de Technische Universiteit Delft dit jaar van 2-9 juli de eerste internationale ‘Photovoltaic Systems Summer School’.

Met de summer school richt de universiteit zich op mensen die van plan zijn een carrièrestap te maken naar een technisch beroep op het gebied van zonne-energie en/of al werkzaam zijn op dit gebied maar hun kennis willen uitdiepen. De school is dan ook bedoeld voor promovendi, postdocs, onderzoekers en technici. De summer school biedt zowel theoretische kennis als praktische training op het gebied van het ontwerpen, installeren, begrijpen en monitoren van pv-systemen.

In tegenstelling tot andere summer schools over dit onderwerp is de Photovoltaic Systems Summer School geheel gewijd aan technische en praktische aspecten van pv-systemen. In het pv-laboratorium van de TU Delft worden 10 practica gegeven (red. 25 uur in totaal). Een ander onderdeel van de summer school is een bezoek aan een laboratorium voor geavanceerd zonnecelonderzoek, waar de deelnemers leren hoe zonnecellen zo effectief mogelijk worden gemaakt.

Naast de practica worden er ook 14 colleges gegeven (in totaal 10,5 uur) door zonne-energie-experts van de TU Delft en andere universiteiten uit binnen- en buitenland. De Photovoltaic Systems Summer School wordt gehouden van 2-9 juli.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Solarcentury zoekt:

Business developer/projectontwikkelaar zonneparken

Solarcentury zoekt een business developer/projectontwikkelaar zonneparken.
Fulltime • Helmond
E2-Energie zoekt:

Commerciële planontwikkelaar

E2-Energie zoekt een commerciële planontwikkelaar.
Fulltime • Duiven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!