Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
VPT Versteeg en Hoppenbrouwers Techniek introduceren solar gevel
(foto: VPT Versteeg/Hoppenbrouwers)

VPT Versteeg en Hoppenbrouwers Techniek introduceren solar gevel

VPT Versteeg en Hoppenbrouwers Techniek lanceren de solar gevel. ‘Dit gevelconcept combineert de voordelen van reeds bewezen gevelsystemen met de techniek van solar en installatie’, aldus de bedrijven.

Bijzonder aan het systeem is volgens de 2 partners ‘dat de zonnepanelen als integraal onderdeel zijn opgenomen in de gevel en volledig vlak gedetailleerd’. De gemiddelde terugverdientijd van de solar gevel bedraagt volgens de bedrijven 10 jaar. VPT Versteeg en Hoppenbrouwers Techniek zorgen daarbij voor realisatie, monitoring en onderhoud.

Een gevelopstelling, met geïntegreerde zonnepanelen, is inmiddels beschikbaar om te bekijken op locatie VPT Versteeg en Hoppenbrouwers Techniek. Overigens zijn de bedrijven nog op zoek naar architecten of projectontwikkelaars om samen een pilotproject te realiseren.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Planner

Zonmaat zoekt een Planner
Fulltime • Heerhugowaard
E2-Energie zoekt:

Elektromonteur

E2-Energie zoekt een elektromonteur
Fulltime • Duiven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!