Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Tesla onthult slank en onopvallend zonnepaneel
(foto: Tesla)

Tesla onthult slank en onopvallend zonnepaneel

Tesla heeft een ‘slank en onopvallend’ zonnepaneel onthuld dat door Tesla samen met Panasonic geproduceerd wordt in een dit jaar in gebruik te nemen nieuwe fabriek in Amerika.

Tesla en Panasonic tekenden afgelopen najaar een niet-bindende letter of intent om vanaf 2017 gezamenlijk zonnecellen en zonnepanelen te gaan produceren in Buffalo, gelegen in de Amerikaanse staat New York.

Bovendien kondigde Tesla eind maart aan dat het bedrijf vanaf april orders aanneemt voor een ander zonne-energieproduct van de onderneming, te weten de gebouwgeïntegreerde zonnedakpan. Het deze week onthulde zonnepaneel richt zich op Amerikanen die niet hun volledige dak willen vervangen, maar zonnepanelen op een bestaand dak willen monteren.

Op een speciaal gedeelte van de bedrijfswebsite toont Tesla diverse foto’s van het nieuwe zonnepanelenproduct. Veel details zijn er nog niet bekend, behalve dan dat diverse insiders speculeren dat het zonnepaneel een vermogen 325 wattpiek krijgen, een modulerendement van 21,76 procent en een 25-jarige opbrengstgarantie. Verder is het montagesysteem volgens Tesla onzichtbaar.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelenmonteurs

NovaVolt zoekt zonnepanelenmonteur
Fulltime • Oost-Nederland
REC zoekt:

Account Manager

REC zoekt een accountmanager
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!