Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
549 zonnepanelen voor grootste zonnedak van Utrechtse school
(foto: We Drive Solar)

549 zonnepanelen voor grootste zonnedak van Utrechtse school

Het Amadeus Lyceum krijgt met 549 zonnepanelen het grootste schoolzonnepanelendak van de stad Utrecht. New Solar installeert de panelen.

Onlangs verscheen een grote kraan die stapels zonnepanelen op het dak van het Amadeus Lyceum tilde. Even later kwam muisstil een elektrische auto aan en Robin Berg overhandigde deze eerste ‘We Drive Solar’-auto symbolisch aan de eerste abonnee van de Utrechtse wijk Leidsche Rijn: Joost Brinkman.

We Drive Solar is een initiatief ontstaan in de Utrechtse wijk Lombok. Ondernemer Robin Berg (LomboXnet) biedt een netwerk aan van elektrische auto’s die men samen met buurtbewoners slim kan gebruiken én die onderdeel zijn van een slim wijkenergiesysteem voor de toekomst.

Binnenkort wordt in Leidsche Rijn een smart solar charging laadpaal geplaatst waar de auto snel op zonnestroom kan laden.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
engineering4solar zoekt:

PV-engineer

engineering4solar zoekt een PV-engineer.
Fulltime • Rosmalen
Slim Opgewekt zoekt:

Senior projectleider

Slim Opgewekt zoekt een Senior Projectleider
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!