Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
549 zonnepanelen voor grootste zonnedak van Utrechtse school
(foto: We Drive Solar)

549 zonnepanelen voor grootste zonnedak van Utrechtse school

Het Amadeus Lyceum krijgt met 549 zonnepanelen het grootste schoolzonnepanelendak van de stad Utrecht. New Solar installeert de panelen.

Onlangs verscheen een grote kraan die stapels zonnepanelen op het dak van het Amadeus Lyceum tilde. Even later kwam muisstil een elektrische auto aan en Robin Berg overhandigde deze eerste ‘We Drive Solar’-auto symbolisch aan de eerste abonnee van de Utrechtse wijk Leidsche Rijn: Joost Brinkman.

We Drive Solar is een initiatief ontstaan in de Utrechtse wijk Lombok. Ondernemer Robin Berg (LomboXnet) biedt een netwerk aan van elektrische auto’s die men samen met buurtbewoners slim kan gebruiken én die onderdeel zijn van een slim wijkenergiesysteem voor de toekomst.

Binnenkort wordt in Leidsche Rijn een smart solar charging laadpaal geplaatst waar de auto snel op zonnestroom kan laden.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
kWh People zoekt:

Junior Project Manager

kWh People zoekt voor een van zijn opdrachtgevers een Junior Project Manager
32-40 uur • Amsterdam
Zonneplan zoekt:

Leerling Monteur

Zonneplan zoekt een Leerling Monteur
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!