Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nederlandse bipv-fabrikanten slaan handen ineen
(foto: AERspire)

Nederlandse bipv-fabrikanten slaan handen ineen

5 Nederlandse producenten van verschillende in-dak en gevel zonnestroom- technologie (bipv) zijn een samenwerking aangegaan in het Extase-project.

Het project wordt uitgevoerd met subsidie van de topsector Energie. Het doel van het project is om zonnestroom op esthetische én betaalbare wijze toe te passen in woningen en (bedrijfs)gebouwen op zowel daken als gevels.

Om invulling te kunnen geven aan de toenemende vraag naar kilowattuurgaranties is een uitvoerig meetprogramma voorzien om inzicht te krijgen in de voorspelbaarheid van de opbrengsten. Autarco is betrokken in dit project zodanig dat er kilowattuurgaranties afgegeven kunnen worden op deze prachtige zonnestroomoplossingen. Zo’n prestatiegarantie is volgens de betrokkenen steeds vaker een terechte eis van aannemers en eindgebruikers zoals bijvoorbeeld woningbouwcorporaties en gemeentes. Naast opschaling heeft het project ook het doel om deze zonnestroomtechnologie te demonstreren.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
engineering4solar zoekt:

PV-engineer

engineering4solar zoekt een PV-engineer.
Fulltime • Rosmalen
AliusEnergy zoekt:

Service support engineer

AliusEnergy zoekt een service support engineer.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!