Solar Magazine - AliusEnergy lanceert online-partnerportaal en calculatiesoftware voor AElex-montagesysteem
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
AliusEnergy lanceert online-partnerportaal en calculatiesoftware voor AElex-montagesysteem
(foto: Pixabay)

AliusEnergy lanceert online-partnerportaal en calculatiesoftware voor AElex-montagesysteem

AliusEnergy lanceert tijdens de vakbeurs Solar Solutions 2017 een aantal tools voor de installateur. Zo is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe calculatiesoftware voor het AElex-montagesysteem.

Tot op heden was er nog geen calculatiesoftware beschikbaar voor het AElex montagesysteem. Van der Meijden: ‘Er is hard gewerkt aan gebruiksvriendelijke calculatiesoftware die de installateur in staat stelt om binnen een paar simpele stappen te komen tot een prijsberekening, stukslijst en zaaglijst. Met de nieuwe software zijn we daarin geslaagd’.

Naast de calculatiesoftware voor het AElex montagesysteem, lanceert AliusEnergy tijdens de Solar Solutions 2017 tevens een online-klantportaal, waarmee het partners de mogelijkheid geeft om 24/7 actuele voorraden te bekijken, prijzen in te zien en bestellingen te plaatsen. Na de overname van de groothandelsactiviteiten van collega Solarcentury afgelopen januari is er een groeiende vraag ontstaan naar een dergelijk klantportaal. Vanwege toenemende vraag vanuit onze klanten is er de afgelopen tijd versneld gewerkt aan de ontwikkeling van dit portaal en de koppeling met het nieuwe ERP-systeem.

Gratis toegangskaarten voor de vakbeurs Solar Solutions (red. die plaatsvindt op 22 en 23 maart 2017 in Expo Haarlemmermeer) kunnen hier besteld worden met de code ‘sol17solarmagazine’.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
SolarToday zoekt:

Logistiek expert

32-40 uur - Hendrik Figeeweg 1R, 2013BJ Haarlem
BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l. zoekt:

Sales Support

Fulltime (40 uur) - Bijsterhuizen 1160 D, 6546 AS Nijmegen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!