Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Postcoderoosproject van 538 zonnepalen voor Duurzame Energie Eibergen
(foto: Pixabay)

Postcoderoosproject van 538 zonnepalen voor Duurzame Energie Eibergen

Duurzame Energie Eibergen gaat zonne-energie opwekken met 538 zonnepanelen op 3 daken in Eibergen. Inwoners van Eibergen, Rekken en directe omgeving nemen deel aan het project door de geproduceerde energie te kopen.

De animo was boven verwachting hoog, waardoor een derde dak aan het project is toegevoegd en in totaal 538 zonnepanelen geplaatst worden. Gemeente Berkelland ondersteunt het project financieel vanuit het Energie Uitvoerings Programma.

Duurzame Energie Eibergen is een projectgroep van energie coöperatie Berkelland Energie, die al een vergelijkbaar project heeft gerealiseerd op het dak van het gemeentehuis in Borculo. Ook de Achterhoekse Groene Energie Maatschappij (AGEM) is bij beide projecten betrokken. Zalencentrum de Huve in Eibergen is een van de 3 locaties waar zonnepanelen op het dak komen te liggen en hier zijn informatiebijeenkomsten georganiseerd voor inwoners. Omdat het om een postcoderoosproject gaat kunnen alleen inwoners van Eibergen en aansluitende postcodes aan het project deelnemen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2021

Platform Preventie Valgevaar: ‘Wettelijke veiligheidseisen massaal genegeerd’ Inspectie SZW controleert dit jaar gericht op veilig werken op hoogte bij installatie zonnepanelen Kant-en-klare oplossing voor uitbannen dwangarbeid...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Commercieel administratief medewerker(st)er

Fulltime (40 uur) - 6662 NG
Zonmaat zoekt:

Stagiair(e) KAM (M/V) Utrecht

Fulltime (40 uur) - Bolgerijsekade 5, Vianen, Utrecht, 4131 NT
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!