Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
GroenLeven krijgt omgevingsvergunning voor zonnepark van 110.000 zonnepanelen in Emmen
(foto: Pixabay)

GroenLeven krijgt omgevingsvergunning voor zonnepark van 110.000 zonnepanelen in Emmen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen heeft een omgevingsvergunning verleend aan een zonnepark van 110.000 zonnepanelen dat ontwikkeld wordt door GroenLeven.

Het gaat om een zonnepark van red. 28 megawattpiek dat ontwikkeld wordt door GroenLeven in samenwerking met Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen wordt ontwikkeld.

Voor het zonnepark Oranjepoort wil GroenLeven nog dit jaar SDE+-subsidie aanvragen. De omgevingsvergunning is verleend voor ‘het bouwen van een zonneakker van circa 33 hectare met bijbehorende voorzieningen ten westen van de Oosterveenseweg te Nieuw-Dordrecht (Oranjedorp).’

Het besluit met bijbehorende stukken ligt sinds 10 maart 2017 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. Gedurende de ter inzage termijn van 6 weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
kWh People zoekt:

Commercieel Manager

kWh People zoekt voor een van zijn opdrachtgevers een Commercieel Manager
Fulltime • Amsterdam
NPG zoekt:

Call agent

NPG zoekt een call agent
Fulltime • Riemst (B)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!