Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Enie.nl gaat 690 zonnepanelen plaatsen bij Lode Holding
(foto: enie.nl)

Enie.nl gaat 690 zonnepanelen plaatsen bij Lode Holding

Het Groningse bedrijf Lode Holding laat enie.nl 690 zonnepanelen plaatsen. De zonnepanelen worden in mei van dit jaar met SDE+-subsidie op het bedrijfspand geplaatst.

‘We zijn vorig jaar tweede geworden in de verkiezing van het vitaalste bedrijf van Groningen. Met dit project willen we graag laten zien dat niet alleen de gezondheid van onze medewerkers belangrijk voor ons is, maar ook de vitaliteit van onze leefomgeving’, aldus Johannes Wolters van Lode Holding. De leverancier van meetapparatuur voor onder andere Dafne Schippers en Usain Bolt heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen naar eigen zeggen ‘hoog in het vaandel staan’.

De zonnestroom-installatie zal het bedrijf en haar dochterondernemingen zo’n 160.000 kilowattuur zonnestroom per jaar opleveren. En daarmee wordt de volledige elektriciteitsbehoefte vanaf mei dit jaar duurzaam opgewekt.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
engineering4solar zoekt:

PV-engineer

engineering4solar zoekt een PV-engineer.
Fulltime • Rosmalen
ECONNETIC zoekt:

Senior Consultant Windenergie

ECONNETIC zoekt een Senior Consultant Windenergie
32-40 uur per week • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!