Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Enie.nl gaat 690 zonnepanelen plaatsen bij Lode Holding
(foto: enie.nl)

Enie.nl gaat 690 zonnepanelen plaatsen bij Lode Holding

Het Groningse bedrijf Lode Holding laat enie.nl 690 zonnepanelen plaatsen. De zonnepanelen worden in mei van dit jaar met SDE+-subsidie op het bedrijfspand geplaatst.

‘We zijn vorig jaar tweede geworden in de verkiezing van het vitaalste bedrijf van Groningen. Met dit project willen we graag laten zien dat niet alleen de gezondheid van onze medewerkers belangrijk voor ons is, maar ook de vitaliteit van onze leefomgeving’, aldus Johannes Wolters van Lode Holding. De leverancier van meetapparatuur voor onder andere Dafne Schippers en Usain Bolt heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen naar eigen zeggen ‘hoog in het vaandel staan’.

De zonnestroom-installatie zal het bedrijf en haar dochterondernemingen zo’n 160.000 kilowattuur zonnestroom per jaar opleveren. En daarmee wordt de volledige elektriciteitsbehoefte vanaf mei dit jaar duurzaam opgewekt.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Conversie Website Manager

Zelfstroom zoekt een Conversie Website Manager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
ProfiNRG zoekt:

Technisch verkoper buitendienst

ProfiNRG zoekt een technisch verkoper buitendienst
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!