Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
iChoosr kondigt Vlaamse groepsaankoop voor leveranciers en installateurs aan
(foto: iChoosr)

iChoosr kondigt Vlaamse groepsaankoop voor leveranciers en installateurs aan

iChoosr kondigt aan in 2017 nieuwe groepsaankopen zonnepanelen te organiseren in Vlaanderen. Het bedrijf roept geïnteresseerde leveranciers en installateurs op om zich aan te melden.

Afgelopen kalenderjaar werden in Vlaanderen meer dan 4.000 deelnemers via verschillende acties een zonnepanelensysteem geholpen. iChoosr roept geïnteresseerde leveranciers, of een groepering van leveranciers, in de Vlaamse markt op zich snel kenbaar te maken. Geïnteresseerde leveranciers moeten met positief resultaat een kwalificatieprocedure doorlopen om aan de veilingen te kunnen deelnemen. iChoosr heeft het voornemen in meerdere provincies acties te organiseren voor ‘community-leaders’.

Geïnteresseerden in zonne-energie kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop. Vervolgens organiseert iChoosr volgens de gebruikelijke procedure een veiling onder gekwalificeerde leveranciers. De leveranciers worden gevraagd om hun scherpste bod voor het vooraf bepaalde kwaliteitsniveau uit te brengen. Op basis van het winnende bod wordt voor alle deelnemers van de groepsaankoop een offerte opgemaakt. Het zijn de deelnemers die het aanbod accepteren die aan de winnende leverancier worden overgedragen.

Net zoals afgelopen jaar kunnen ook in de komende groepsaankopen meerdere zonnepanelenleveranciers de veiling winnen. Door dit veilingmodel is het mogelijk voor leveranciers met een kleinere capaciteit om zich te kwalificeren. De minimale gevraagde capaciteit is circa 100 installaties per maand (red. 500 per groepsaankoop). Leveranciers die zich wensen aan te melden voor de rol als hoofdaannemer kunnen dit doen via de website van iChoosr. Installateurs die interesse hebben om als partner samen te werken met de leveranciers die meedoen aan de veiling kunnen dit ook kenbaar maken via de website van iChoosr.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
BHM Solar zoekt:

Projectmanager zonne-energie (interim / part time)

<24 uur - Utrecht, 3514AZ, Hooghiemstraplein 112
Saman Groep zoekt:

Servicemonteur Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Zierikzee, 4301 RZ nr. 1
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!