Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Woonbedrijf en ’thuis: 10.000 woningen van zonnepanelen voorzien
(foto: Pixabay)

Woonbedrijf en ’thuis: 10.000 woningen van zonnepanelen voorzien

De Eindhovense woningcorporaties ’thuis en Woonbedrijf willen de komende 10 jaar 10.000 woningen van zonnepanelen voorzien. 365zon als leverancier en installateur van de zonnepanelen.

De woningcorporaties bieden hun huurders de mogelijkheid zonnepanelen op hun woning te laten leggen. De daken van de woningen van Woonbedrijf en ’thuis zijn onderzocht om te kijken of ze geschikt zijn voor het leggen van zonnepanelen. Daarbij is gekeken naar de ligging en constructie van het dak en of er voldoende schaduwvrije ruimte is op het dak. De huurders van woningen die in aanmerking komen, krijgen een aanbod per brief. Zij betalen dan gedurende 25 jaar een vast bedrag per maand via de servicekosten.

Na 1 jaar evalueren ’thuis en Woonbedrijf het plan van aanpak en het resultaat. Dan wordt bepaald hoe zij verder gaan met het aanbieden van de zonnepanelen. In februari hebben de eerste huurders van Woonbedrijf en van ’thuis een aanbod gekregen

Het gaat om woningen van 'thuis in Akkerwijk (Eindhoven), Kantonnier (Best) en Zonderwijk (Veldhoven). Daarnaast gaat het om woningen van Woonbedrijf in Aireywijk (Eindhoven), Muschberg (Eindhoven) en Generalenbuurt (Eindhoven).

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

BeLux Service Engineer VIP

SolarEdge zoekt in België een BeLux Service Engineer VIP
Fulltime • Antwerpen (België)
Schone Energie zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst

Schone Energie zoekt een commercieel medewerker binnendienst
32-40 uur • Den Haag
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!