Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Esdec lanceert nieuw montagesysteem Clickfit EVO en start solar tour met SolarEdge
(foto: Esdec / SolarEdge)

Esdec lanceert nieuw montagesysteem Clickfit EVO en start solar tour met SolarEdge

Esdec lanceert een nieuw montagesysteem voor schuine daken – Clickfit EVO – dat bestaat uit slechts 4 componenten. Bovendien trekt het bedrijf samen met SolarEdge door Nederland voor een educatieve solar tour.

Esdec en SolarEdge bundelen zodoende hun krachten en investeren in de Smart Solar Innovation Tour om hun laatste technologieën te tonen aan de Nederlandse installateurs.

Het nieuwe montagesysteem Clickfit EVO bestaat zoals gezegd uit slechts 4 standaard componenten waarmee alle gangbare zonnepanelen op elk pannendak gemonteerd kunnen worden. Het nieuwe systeem waarmee installateurs volgens het bedrijf nog sneller kunnen monteren zal op de vakbeurs Solar Solutions worden gelanceerd. De Smart Solar Innovation Tour geeft de deelnemers een sneak preview.

SolarEdge laat tijdens de Smart Solar Innovation Tour eveneens zijn nieuwste producten zien, te weten HD-Wave omvormer, StorEdge oplossing en Device Controls. De HD-Wave omvormer-technologie bevat een nieuwe omzettingstopologie die de grootte en het gewicht van de omvormer vermindert. De Device Controls kunnen aangesloten worden op de HD-Wave omvormer die bovendien StorEdge-ready is voor energieopslag. Hierdoor kan het energieverbruik afgestemd worden op de zonnestroomproductie. De Device Controls omvatten een plug-in schakelaar met energiemeter, schakelaar met energiemeter, potentiaalvrij contact schakelaar en een elektrische boilerregeling.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

Projectleider PV en LED

Slim Opgewekt zoekt een Projectleider PV en LED
Fulltime • Arnhem
Green Energy Company zoekt:

Installateur zonnepanelen

Green Energy Company zoekt zonnepaneelinstallateurs.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!