Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Esdec lanceert nieuw montagesysteem Clickfit EVO en start solar tour met SolarEdge
(foto: Esdec / SolarEdge)

Esdec lanceert nieuw montagesysteem Clickfit EVO en start solar tour met SolarEdge

Esdec lanceert een nieuw montagesysteem voor schuine daken – Clickfit EVO – dat bestaat uit slechts 4 componenten. Bovendien trekt het bedrijf samen met SolarEdge door Nederland voor een educatieve solar tour.

Esdec en SolarEdge bundelen zodoende hun krachten en investeren in de Smart Solar Innovation Tour om hun laatste technologieën te tonen aan de Nederlandse installateurs.

Het nieuwe montagesysteem Clickfit EVO bestaat zoals gezegd uit slechts 4 standaard componenten waarmee alle gangbare zonnepanelen op elk pannendak gemonteerd kunnen worden. Het nieuwe systeem waarmee installateurs volgens het bedrijf nog sneller kunnen monteren zal op de vakbeurs Solar Solutions worden gelanceerd. De Smart Solar Innovation Tour geeft de deelnemers een sneak preview.

SolarEdge laat tijdens de Smart Solar Innovation Tour eveneens zijn nieuwste producten zien, te weten HD-Wave omvormer, StorEdge oplossing en Device Controls. De HD-Wave omvormer-technologie bevat een nieuwe omzettingstopologie die de grootte en het gewicht van de omvormer vermindert. De Device Controls kunnen aangesloten worden op de HD-Wave omvormer die bovendien StorEdge-ready is voor energieopslag. Hierdoor kan het energieverbruik afgestemd worden op de zonnestroomproductie. De Device Controls omvatten een plug-in schakelaar met energiemeter, schakelaar met energiemeter, potentiaalvrij contact schakelaar en een elektrische boilerregeling.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
SolarToday zoekt:

Commercieel technisch adviseur

SolarToday zoekt een commercieel technisch adviseur
Fulltime • Roosendaal
Zon&Co zoekt:

Verkoopadviseur Zonne-energie

Zon&Co zoekt een
32-38 uur per week • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!