Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energie Lening SportDrenthe voor zonnepanelen bij sportclubs
(foto: Onze Clubkracht)

Energie Lening SportDrenthe voor zonnepanelen bij sportclubs

SportDrenthe en de Drentse Energie Organisatie hebben de Energie Lening SportDrenthe geïntroduceerd om sportclubs met eigen accommodaties te helpen hun energielasten te verlagen.

Het kan volgens de betrokkenen de drempel voor de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepompinstallatie of een led-verlichtingssysteem verlagen. De lening maakt deel uit van het project ‘Drenthe Sport Duurzaam’. Vanaf vandaag is de Energie Lening SportDrenthe eenvoudig digitaal aan te vragen.

Via het Drents Energieloket kunnen buitensportverenigingen in Drenthe zich aanmelden voor een gratis energiescan van Drenthe Sport Duurzaam. De Provincie Drenthe heeft voor deze scans een subsidie beschikbaar gesteld waarmee zo’n 200 Drentse buitensportverenigingen van een energiescan kunnen worden voorzien. Na de scan kunnen verenigingen vervolgens een persoonlijk advies krijgen over de voor hen meest geschikte investeringen.

Bij de Drentse Energie Organisatie kan vervolgens 75 procent van het te investeren bedrag worden gefinancierd tegen een lage rente. Het financieringsbedrag is minimaal 5.000 euro en maximaal 50.000 euro. De Energie Lening SportDrenthe wordt aangevraagd op basis van de offerte.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Vattenfall zoekt:

Development Manager Rooftop Solar NL

Vattenfall zoekt een Development Manager Rooftop Solar NL
Fulltime • Amsterdam
PVO International zoekt:

Logistiek planner

PVO International zoekt een logistiek planner
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!