Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Het Groen Kieskompas gelanceerd
(foto: Groen Kieskompas)

Het Groen Kieskompas gelanceerd

Milieudefensie en 5 andere natuur-en milieuorganisaties hebben het Groen Kieskompas gelanceerd. Stemmers kunnen op basis van 30 stellingen over natuur, klimaat en energie kijken welke partij hun groene mening deelt.

In de meeste verkiezingscampagnes is weinig aandacht voor milieu en klimaat. Hoe weet je dan op wie je moet stemmen als je die onderwerpen een warm hart toedraagt? Directeur van Milieudefensie Donald Pols: ‘We vinden het belangrijk dat mensen goed geïnformeerd hun keuze kunnen maken voor de verkiezingen. Past de partij van je voorkeur bijvoorbeeld wel bij je visie op groene onderwerpen? Uiteindelijk bepaalt je stem of en hoe we een klimaatvriendelijk Nederland krijgen.’

Het Groen Kieskompas staat sinds vandaag online. Milieudefensie heeft het Groen Kieskompas samen met Greenpeace, IVN, Natuur & Milieu, Vogelbescherming Nederland en het Wereld Natuur Fonds laten ontwikkelen door het onafhankelijke Kieskompas. ‘We willen zelf geen stemadvies geven, maar kiezers wel bewust maken van de groene keuzes die politieke partijen maken’, aldus Pols.

Nu in Solar Magazine

Maart 2017

De maart-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: Grootschalige zonneparken in Nederland: veel subsidie, weinig resultaat | Doorzetters gezocht Realisatiegraad SDE+ moet omhoog: ‘Borgstelling van 10 procent projectwaarde’...
Vacatures
JansZon zoekt:

Technisch projectleider

JansZon zoekt een ambitieuze technische projectleider zonne-energie in Amsterdam.
32 uur • Amsterdam
Klimaatgarant Solar zoekt:

Uitvoerder

Klimaatgarant Solar is op zoek naar een uitvoerder, je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Je let op de kwaliteit van materialen en het uitgevoerde werk, je bent probleemoplossend en stressbestendig.
Fulltime • Ridderkerk/Schiedam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!