Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zesde groepsaankoop zonnepanelen Zuid-Holland van start
(foto: iChoosr)

Zesde groepsaankoop zonnepanelen Zuid-Holland van start

Zuid-Hollandse gemeenten starten deze week de groepsaankoop zonnepanelen in samenwerking met groepsaankooporganisatie iChoosr. Het is de zesde groepsaankoop van SamenZonneEnergie in Zuid-Holland.

Alle inwoners van Zuid-Holland kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven als deelnemer. In de provincie Zuid-Holland hebben inmiddels 5.500 huishoudens meer dan 61.000 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie. ‘Dat is al een goede start, maar er is nog veel potentie voor duurzame daken in de provincie’, aldus Paula van Zandbergen, projectmanager van SamenZonneEnergie. ‘Er zijn nog een hoop daken geschikt voor zonnepanelen. We hopen mensen te interesseren voor een eigen zonnepanelensysteem door ze goed te informeren en het hele proces zo makkelijk mogelijk te maken.’

SamenZonneEnergie brengt geïnteresseerden in zonnepanelen samen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd onder gekwalificeerde leveranciers. Hoe groter de groep deelnemers, hoe scherper het aanbod. Wie graag een vrijblijvend aanbod op maat wil ontvangen kan zich tot en met 22 maart gratis en vrijblijvend inschrijven. Op 23 maart organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder vooraf gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een persoonlijk aanbod.

Als een deelnemer besluit om het aanbod te accepteren, dan wordt er een compleet en zonnepanelensysteem geïnstalleerd.

Nu in Solar Magazine

December 2016

De december-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: Wirsol rondt bouw Sunport Delfzijl af: ‘Een pijplijn voor 300 megawattpiek aan zonneparken’ Politiek maakt zich op voor verkiezingen: grote verdeeldheid over behoud...
Vacatures
Rexel zoekt:

Productmanager Duurzaam

Rexel Nederland is op zoek naar een productmanager Duurzame Energie. Gevoel voor inkoop en een passie voor duurzame energie?
Fulltime • Zoetermeer
EigenEnergie.net zoekt:

Administrateur

EigenEnergie.net zoekt een Administrateur.
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!