Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Libra Energy opent nieuw solar jaar in voetbalstadion AZ
(foto: AZ)

Libra Energy opent nieuw solar jaar in voetbalstadion AZ

Libra Energy viert op maandag 27 februari in het AFAS Stadion, de thuishaven van voetbalclub AZ, de aftrap van een nieuw solar jaar. Samen met SolarEdge en Esdec heeft het bedrijf een programma samengesteld.

‘Zo wordt de nieuwste Esdec-innovatie op het gebied van montage ‘ClickFit Evo’ gepresenteerd en wordt de aanwezigen geduid wat de meerwaarde van SolarEdge producten is in het Smart Energy Management systeem’, aldus Libra Energy. ‘Daarnaast worden de ontwikkelingen op het gebied van SDE+ voor het aankomende jaar in een presentatie door ons toegelicht.’

Verder zal trendwatcher en futurist Richard Van Hooijdonk de aanwezigen meenemen naar ‘een inspirerende toekomst die onze manier van leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen’.

Het programma is volgens Libra Energy ‘natuurlijk niet compleet zonder een potje voetbal’. Op het trainingsveld van AZ is daarom een speciaal veld ingericht waarbij er kans kan worden gemaakt op prijzen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Evo-energie zoekt:

Zonnepanelenmonteurs

Evo-energie is op zoek naar collega's voor montagewerk.
Fulltime • Doetinchem
VDH Solar zoekt:

Accountmanager binnendienst

VDH Solar zoekt een accountmanager binnendienst.
Fulltime • Hazerswoude
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!