Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Libra Energy opent nieuw solar jaar in voetbalstadion AZ
(foto: AZ)

Libra Energy opent nieuw solar jaar in voetbalstadion AZ

Libra Energy viert op maandag 27 februari in het AFAS Stadion, de thuishaven van voetbalclub AZ, de aftrap van een nieuw solar jaar. Samen met SolarEdge en Esdec heeft het bedrijf een programma samengesteld.

‘Zo wordt de nieuwste Esdec-innovatie op het gebied van montage ‘ClickFit Evo’ gepresenteerd en wordt de aanwezigen geduid wat de meerwaarde van SolarEdge producten is in het Smart Energy Management systeem’, aldus Libra Energy. ‘Daarnaast worden de ontwikkelingen op het gebied van SDE+ voor het aankomende jaar in een presentatie door ons toegelicht.’

Verder zal trendwatcher en futurist Richard Van Hooijdonk de aanwezigen meenemen naar ‘een inspirerende toekomst die onze manier van leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen’.

Het programma is volgens Libra Energy ‘natuurlijk niet compleet zonder een potje voetbal’. Op het trainingsveld van AZ is daarom een speciaal veld ingericht waarbij er kans kan worden gemaakt op prijzen.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
EigenEnergie.net zoekt:

Werkvoorbereider

EigenEnergie.net zoekt een Werkvoorbereider.
Fulltime • Eindhoven
IZEN zoekt:

Financieel-administratief ondersteuner (m/v)

IZEN is op zoek naar een financieel-administratief ondersteuner (m/v).
Fulltime • Wijchen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!