Solar Magazine - SolarAccess en ABN AMRO sluiten samenwerkingsverband
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarAccess en ABN AMRO sluiten samenwerkingsverband
(foto: Pixabay)

SolarAccess en ABN AMRO sluiten samenwerkingsverband

SolarAccess en ABN AMRO hebben een samenwerkingsverband gesloten om voor ondernemers duurzame energie te genereren met zonnepanelen op hun bedrijfsdaken.

Bedrijven kunnen zonder kosten zonnepanelen laten installeren en de groene stroom voor eigen gebruik afnemen of terugleveren aan het energienet. Ondernemers kunnen een contract afsluiten waarbij zij profiteren van een energieprijs die lager is dan de marktprijs. ABN AMRO en SolarAccess houden de zonnepanelen in eigendom en nemen financiering, plaatsing en onderhoud voor hun rekening.

Na 16 jaar worden de deelnemende ondernemers eigenaar van de zonnepanelen, ook weer zonder kosten. SolarAccess en ABN AMRO bieden ondernemers met dit aanbod de mogelijkheid gebruik te maken van een subsidie van het ministerie van Economische Zaken voor het opwekken en leveren van zonne-energie. ‘Ons uitgangspunt is dat we bedrijven op een kosteneffectieve manier willen helpen te verduurzamen, zonder dat zij hierin hoeven te investeren. Door de werkloze vierkante meters op daken in te zetten voor de noodzakelijke zonne-energietransitie, bouwen we samen aan een duurzaam ondernemend Nederland’, vertelt Rutger van Nouhuijs, bij ABN AMRO verantwoordelijk voor de dienstverlening aan grote bedrijven.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Conduct Technical Solutions BV zoekt:

Secretaresse afdeling sales

Fulltime (40 uur) - Barendrecht, 2993 LP, 4
kWh People zoekt:

Project Manager Solar

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!