logo
wvhj2023
(foto: Pixabay)
(foto: Pixabay)
9 februari 2017

SolarAccess en ABN AMRO sluiten samenwerkingsverband

SolarAccess en ABN AMRO hebben een samenwerkingsverband gesloten om voor ondernemers duurzame energie te genereren met zonnepanelen op hun bedrijfsdaken.

Bedrijven kunnen zonder kosten zonnepanelen laten installeren en de groene stroom voor eigen gebruik afnemen of terugleveren aan het energienet. Ondernemers kunnen een contract afsluiten waarbij zij profiteren van een energieprijs die lager is dan de marktprijs. ABN AMRO en SolarAccess houden de zonnepanelen in eigendom en nemen financiering, plaatsing en onderhoud voor hun rekening.

Na 16 jaar worden de deelnemende ondernemers eigenaar van de zonnepanelen, ook weer zonder kosten. SolarAccess en ABN AMRO bieden ondernemers met dit aanbod de mogelijkheid gebruik te maken van een subsidie van het ministerie van Economische Zaken voor het opwekken en leveren van zonne-energie. ‘Ons uitgangspunt is dat we bedrijven op een kosteneffectieve manier willen helpen te verduurzamen, zonder dat zij hierin hoeven te investeren. Door de werkloze vierkante meters op daken in te zetten voor de noodzakelijke zonne-energietransitie, bouwen we samen aan een duurzaam ondernemend Nederland’, vertelt Rutger van Nouhuijs, bij ABN AMRO verantwoordelijk voor de dienstverlening aan grote bedrijven.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten