Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Waalre start Europese aanbesteding voor zonnepanelensysteem
(foto: Gemeente Waalre)

Waalre start Europese aanbesteding voor zonnepanelensysteem

De gemeente Waalre is een Europese aanbesteding gestart voor het leveren en plaatsen van de zonnepanelen op het Multifunctioneel gemeentehuis Waalre (MFG). Het gaat om een pv-systeem van 203 kilowattpiek.

Het oude gemeentehuis in Waalre brandde enkele jaren geleden bijna volledig af door een aanslag. Het pand ging in de zomer van 2012 in vlammen op nadat twee auto's naar binnen waren gereden. De daders gingen er vervolgens vandoor en zijn tot op de dag van vandaag niet gevonden.

Opmerkelijk uitgangspunt voor de zonnepanelen op het dak is dat 1 paneel minimaal 345 wattpiek moet zijn. Dit vermoedelijk omdat de totale pv-installatie ‘0 op de meter’ voor het totale pand moet mogelijk maken. Dit wil concreet zeggen dat op jaarbasis het MFG in haar eigen elektrische voorziening voorziet. Het totale elektraverbruik op jaarbasis is geraamd op 185.000 kilowattuur. Het totale vermogen van alle zonnepanelen samen is minimaal 203 kilowattpiek.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Schone Energie zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst

Schone Energie zoekt een commercieel medewerker binnendienst
32-40 uur • Den Haag
Zonnepanelen op het dak zoekt:

Projectmedewerker

Zonnepanelen op het dak zoekt een projectmedewerker
Minimaal 32 uur • Barneveld
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!