Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Waalre start Europese aanbesteding voor zonnepanelensysteem
(foto: Gemeente Waalre)

Waalre start Europese aanbesteding voor zonnepanelensysteem

De gemeente Waalre is een Europese aanbesteding gestart voor het leveren en plaatsen van de zonnepanelen op het Multifunctioneel gemeentehuis Waalre (MFG). Het gaat om een pv-systeem van 203 kilowattpiek.

Het oude gemeentehuis in Waalre brandde enkele jaren geleden bijna volledig af door een aanslag. Het pand ging in de zomer van 2012 in vlammen op nadat twee auto's naar binnen waren gereden. De daders gingen er vervolgens vandoor en zijn tot op de dag van vandaag niet gevonden.

Opmerkelijk uitgangspunt voor de zonnepanelen op het dak is dat 1 paneel minimaal 345 wattpiek moet zijn. Dit vermoedelijk omdat de totale pv-installatie ‘0 op de meter’ voor het totale pand moet mogelijk maken. Dit wil concreet zeggen dat op jaarbasis het MFG in haar eigen elektrische voorziening voorziet. Het totale elektraverbruik op jaarbasis is geraamd op 185.000 kilowattuur. Het totale vermogen van alle zonnepanelen samen is minimaal 203 kilowattpiek.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Dakspecialist

Zonneplan zoekt een Dakspecialist.
Fulltime • Nederland
Zon&Co zoekt:

Verkoopadviseur Zonne-energie

Zon&Co zoekt een
32-38 uur per week • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!