Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Rotterdam start marktconsultatie voor realisatie zonneparken
(foto: Rotterdam)

Rotterdam start marktconsultatie voor realisatie zonneparken

De gemeente Rotterdam heeft via TenderNed kenbaar gemaakt een marktconsultatie te starten voor de realisatie van zonneparken binnen haar gemeentegrenzen. Marktpartijen wordt gevraagd hun interesse kenbaar te maken.

De gemeente heeft namelijk het voornemen om op meerdere locaties binnen Rotterdam medewerking te gaan verlenen aan het realiseren van een zonnepark. Als eerste zal een gebied van circa 3 hectare binnen het deelgebied Pernis verder worden uitgewerkt. De benodigde grond is eigendom van de gemeente en zal voor een bepaalde periode worden verhuurd dan wel in erfpacht worden uitgegeven aan de initiatiefnemer.

Met de kennisgeving via TenderNed vraagt de gemeente partijen, die geïnteresseerd zijn in deze ontwikkeling, maar ook in een mogelijke ontwikkeling later in de tijd, hun interesse kenbaar te maken.

Nadat partijen zich hebben aangemeld zal begin 2017 een formele marktconsultatie op TenderNed worden gestart om met de markt te verkennen onder welke randvoorwaarden dergelijke projecten een succes kunnen worden, welke belemmeringen en kansen men ziet. Op basis van de verkregen informatie uit de marktconsultatie zal uiteindelijk in het voorjaar van 2017 de daadwerkelijke uitvraag worden geformuleerd waarop partijen zich kunnen inschrijven.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Sunvest zoekt:

Accountmanager zonneparken

Sunvest zoekt een accountmanager zonneparken
Fulltime • Utrecht
Zonneplan zoekt:

Dakspecialist

Zonneplan zoekt een Dakspecialist.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!