Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ecorus realiseert samen met SolarGreenPoint SDE+-zonnepark Noordveen van 6.000 zonnepanelen
(foto: Ecorus)

Ecorus realiseert samen met SolarGreenPoint SDE+-zonnepark Noordveen van 6.000 zonnepanelen

Ecorus realiseert samen met SolarGreenPoint het zonnepark Noordveen in Zutphen. De SDE+-aanvraag voor de aanleg van ongeveer 6.000 zonnepanelen met een totaal vermogen van 1,6 megawattpiek is gehonoreerd.

SolarGreenPoint, dat het burgerparticipatiedeel voor zijn rekening neemt, en Ecorus zouden oorspronkelijk slechts de helft van het park ontwikkelen. De lokale coöperatie Zutphense EnergieTransitie (ZET) probeerde de andere helft gefinancierd te krijgen met de zogeheten postcoderoosregeling. In september vorig jaar bleek ZET echter bij lange na niet aan het benodigde aantal deelnemers te kunnen komen, waarop de coöperatie haar plannen bij Noordveen op de lange baan schoof.

SolarGreenPoint en Ecorus deelden na de aankondiging van ZET echter meteen mee bereid te zijn het gehele terrein te ontwikkelen, hetgeen nu ook gebeurt.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
Zelfstroom Montage zoekt:

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - 8211 AS
kWh People zoekt:

Accountmanager PV

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!