Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solarclarity Group verhuist naar nieuw bedrijfspand
(foto: Solarclarity)

Solarclarity Group verhuist naar nieuw bedrijfspand

Solarclarity heeft een nieuw bedrijfspand betrokken. Om zowel kantoor als distributie onder één dak te hebben heeft de pv-groothandel een gebouw betrokken van ruim 4000 vierkante meter aan de Hogeweyselaan in Weesp.

Solarclarity heeft het verouderde pand, na 2 jaar leegstand, in een paar maanden volledig gerenoveerd en in samenwerking met LG Electronics verduurzaamd. In het nieuwe kantoor, dat voldoende mogelijkheden biedt voor de groei en de ontwikkeling van de organisatie, is onder andere een Solarclarity Academy gecreëerd met plaats voor minimaal 100 cursisten. In de komende maanden zal er ook een nieuwe showroom gerealiseerd worden waarin aandacht zal worden besteed aan energiemanagement en batterijoplossingen; naast zonnestroom de nieuwe strategische focus van Solarclarity.

Het pand wordt een Experience Center waarin producten als de nieuwste LG Chem-batterijen maar ook bijvoorbeeld warmtepompen en innovatieve energiemanagementsystemen worden samengebracht.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Sungevity zoekt:

Technisch Manager Solar

Sungevity zoekt een Technisch Manager Solar
Fulltime • Amsterdam
SolarEdge zoekt:

Technical Service Engineer – Tier 2

SolarEdge zoekt een Technical Service Engineer – Tier 2
Fulltime • Vianen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!