Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solarclarity Group verhuist naar nieuw bedrijfspand
(foto: Solarclarity)

Solarclarity Group verhuist naar nieuw bedrijfspand

Solarclarity heeft een nieuw bedrijfspand betrokken. Om zowel kantoor als distributie onder één dak te hebben heeft de pv-groothandel een gebouw betrokken van ruim 4000 vierkante meter aan de Hogeweyselaan in Weesp.

Solarclarity heeft het verouderde pand, na 2 jaar leegstand, in een paar maanden volledig gerenoveerd en in samenwerking met LG Electronics verduurzaamd. In het nieuwe kantoor, dat voldoende mogelijkheden biedt voor de groei en de ontwikkeling van de organisatie, is onder andere een Solarclarity Academy gecreëerd met plaats voor minimaal 100 cursisten. In de komende maanden zal er ook een nieuwe showroom gerealiseerd worden waarin aandacht zal worden besteed aan energiemanagement en batterijoplossingen; naast zonnestroom de nieuwe strategische focus van Solarclarity.

Het pand wordt een Experience Center waarin producten als de nieuwste LG Chem-batterijen maar ook bijvoorbeeld warmtepompen en innovatieve energiemanagementsystemen worden samengebracht.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Senior O&M Manager - Solar PV

Fulltime (40 uur) - The Netherlands
Xperal zoekt:

Projectleider PV-installaties

Fulltime (40 uur) - Weert, 6004 RM, 3a
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!