Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Krannich levert materialen voor zonnepanelensysteem op Aruba
(foto: De Laat Solar Systems)

Krannich levert materialen voor zonnepanelensysteem op Aruba

Krannich Solar Nederland (red. onderdeel van de internationale pv-distributeur Krannich Solar) heeft zonnepanelen, montagematerialen en omvormers geleverd voor een pv-systeem op Aruba.

De pv-materialen zijn geleverd aan het in Drunen gevestigde bedrijf De Laat Solar Systems. Het systeem dat door De Laat Solar Systems gebouwd is, bestaat uit 80 Axitec AXIpower zonnepanelen van 265 wattpiek per stuk, het montagesysteem MiniRail van K2 Systems en omvormers van SMA van het type 5000TL. Het pv-systeem gaat jaarlijks 33.920 kilowattuur aan zonnestroom opwekken.

‘Dit type projecten stelt ons in staat om ons volledig dienstpakket ten toon te spreiden: van de levering van A-merk producten tot hulp bij het technisch systeemontwerp en logistieke ondersteuning’, stelt Martin Visser, directeur van Krannich Solar Nederland.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Straightforward zoekt:

Inspecteur PV-projecten (landelijk)

Fulltime (40 uur) - Urmond, 6129 EL, 49
Boss Energy Consulting zoekt:

Head of Construction

Fulltime (40 uur) - Belgium
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!