Solar Magazine - Plaatsing 2.400 zonnepanelen met SDE+-subsidie Bestpoort van start
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Plaatsing 2.400 zonnepanelen met SDE+-subsidie Bestpoort van start
(foto: Gerard van Kessel)

Plaatsing 2.400 zonnepanelen met SDE+-subsidie Bestpoort van start

In opdracht van de gebroeders van Kessel, eigenaren van de panden aan de Materialenweg–NCB-weg in Best, is op het bedrijvencomplex Bestpoort een start gemaakt met de plaatsing van 2.400 zonnepanelen.

In april van dit jaar werd bekend dat de gebroeders Van Kessel een overeenkomst hebben gesloten met KiesZon voor het plaatsen van 3.500 dunne filmzonnepanelen. Nu wordt dus melding gemaakt van de plaatsing van 2.400 zonnepanelen. Uit het vermogen - de installatie krijgt een vermogen van 633 kilowattpiek - is af te leiden dat alsnog gekozen is voor kristallijn siliciumzonnepanelen (red. wat het lagere aantal zonnepanelen verklaard).

Afgelopen april werd namelijk gemeld dat de installatie een vermogen van ruim 572 kilowattpiek zou krijgen, wat dus fors verhoogd is. Door de plaatsing van de zonnepanelen gaan Karwei, Decathlon, BMN, Topic, Opple, Best architecten, Altavilla, HKS en Jumbo voor een groot gedeelte over op hun eigen groene stroom.

 

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Zonnepanelen op het Dak BV zoekt:

PV Designer / Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - Barneveld
Winst uit je woning zoekt:

Productmanager Verduurzaming

Fulltime (40 uur) - Haarlem, 2011 MA
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!