Solar Magazine - Plaatsing 2.400 zonnepanelen met SDE+-subsidie Bestpoort van start
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Plaatsing 2.400 zonnepanelen met SDE+-subsidie Bestpoort van start
(foto: Gerard van Kessel)

Plaatsing 2.400 zonnepanelen met SDE+-subsidie Bestpoort van start

In opdracht van de gebroeders van Kessel, eigenaren van de panden aan de Materialenweg–NCB-weg in Best, is op het bedrijvencomplex Bestpoort een start gemaakt met de plaatsing van 2.400 zonnepanelen.

In april van dit jaar werd bekend dat de gebroeders Van Kessel een overeenkomst hebben gesloten met KiesZon voor het plaatsen van 3.500 dunne filmzonnepanelen. Nu wordt dus melding gemaakt van de plaatsing van 2.400 zonnepanelen. Uit het vermogen - de installatie krijgt een vermogen van 633 kilowattpiek - is af te leiden dat alsnog gekozen is voor kristallijn siliciumzonnepanelen (red. wat het lagere aantal zonnepanelen verklaard).

Afgelopen april werd namelijk gemeld dat de installatie een vermogen van ruim 572 kilowattpiek zou krijgen, wat dus fors verhoogd is. Door de plaatsing van de zonnepanelen gaan Karwei, Decathlon, BMN, Topic, Opple, Best architecten, Altavilla, HKS en Jumbo voor een groot gedeelte over op hun eigen groene stroom.

 

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
SegenSolar GmbH zoekt:

Junior lead manager met focus Benelux

Fulltime (40 uur) - Dieselstr. 2 50859 Keulen, Duitsland
Everday zoekt:

Field Service Engineer

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, Graafsebaan 135
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!