Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Politie Zandvoort rolt op zonnepanelen werkende hennepkwekerij op

Politie Zandvoort rolt op zonnepanelen werkende hennepkwekerij op

Een off-grid hennepkwekerij. Het stempel duurzaam krijg de kwekerij voor de eigenaar van de plantage helaas niet. De politie hield de een 47-jarige Haarlemmer en de 63-jarige bewoner van het pand namelijk aan.

Op dinsdag deed de politie van Zandvoort onderzoek in een pand aan de Patrijzenstraat in Zandvoort. Hier werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

De inval had voor de verdachten niet op een beroerder tijdstip kunnen komen. De hennep die werd aangetroffen was juist klaar om geoogst te worden. Een van de verdachte was bezig met het knippen van de henneptoppen. In totaal trof de politie 45 planten aan. Hiervan was al 1.016 gram aan toppen binnen gehaald.

Er was geen sprake van diefstal van stroom. De stroomvoorziening liep namelijk via zonnepanelen. De politie nam de hennep en de benodigde apparatuur in beslag.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Youen BV zoekt:

Medewerker Bedrijfsbureau

Fulltime (40 uur) - 3861 RJ Nijkerk
Growatt New Energy B.V. zoekt:

Aftersales support/klantenservice

Fulltime (40 uur) - Dalkruidbaan 107,2908KC Capelle aan den ijssel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!