Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Rooftop Energy en Hanergy installeren 1,4 megawatt Solibro-zonnepanelen op veilingdak Plantion

Rooftop Energy en Hanergy installeren 1,4 megawatt Solibro-zonnepanelen op veilingdak Plantion

Rooftop Energy en Hanergy installeren 1,4 megawatt aan Solibro-zonnepanelen op het dak van de Gelderse veilingspecialist Plantion.

De landelijke veiling en handelscentrum in bloemen en planten gaat in de eerste fase van het project 1,4 megawattpiek aan zonnepanelen plaatsen en beoogd in het voorjaar van 2016 een mogelijke uitbreiding naar een totale capaciteit van 2,8 megawattpiek. Voor de eerste fase van het project is al SDE+-subsidie verkregen.

Rooftop Energy financiert, bouwt en onderhoudt de zonnecentrale en neemt de volledige exploitatie voor haar rekening, waarbij Hanergy de zonnepanelen van haar Duitse dochterfabrikant Solibro levert.

De zonnecentrale zal in de eerste fase van het project circa 37 procent van Plantions totale elektriciteitsconsumptie produceren en daarnaast 17.000 ton aan CO2-reductie opleveren gedurende de 20 jaar van het project.

Nu in Solar Magazine

Maart 2021

​Nieuwe versie NEN 7250 en nieuwe norm brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil op komst: ‘Nieuwe beoordelingsmethode voor brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil lost veel problemen op’ Consortium wil binnen...
Vacatures
Kieszon zoekt:

DC Engineer

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Ikaros Solar Belgium NV zoekt:

Business Development Manager Belgium

Fulltime (40 uur) - Schoten 2900
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!