Graafsebaan 135
5248 NL Rosmalen (Nederland)
Contact: Willem van der Heijden
Telefoon: +31 (0)88 166 27 77

SolarTester

SolarTester BV test de kwaliteit van PV-modules op elke locatie. Bij u in het magazijn, op de projectlocatie of in het open veld. Een kwaliteitscontrole op uw zonnepanelen waardoor u zeker weet dat er kwalitatief goede panelen in uw project worden geïnstalleerd en de beloofde opbrengsten van uw investering daadwerkelijk worden gehaald. De kwaliteitscontrole van veel producenten biedt nog steeds onvoldoende kwaliteitswaarborg. Schade door onjuist vervoer en opslag, slechte 'batches'​, productiefouten zoals slechte contacten en printfouten. Voeg daar ook het risico aan toe van beschadiging tijdens installatie of door (hagel)stormen. Wij zien het dagelijks voorbijkomen. Met een testrapport van SolarTester bent u verzekerd van de kwaliteit die u verwacht en staat u tevens sterk in geval van schade na levering, installatie of storm.

SolarTester BV bedient exclusief de Nederlandse en Belgische markt. De zonnepanelen kwaliteitstest van SolarTester is mobiel, snel en kosteneffectief.


Nu in Solar Magazine

Maart 2020

Bergen krijgt energielandgoed met 265 hectare zonnepanelen en 175 hectare natuur: ‘Er moet iets achterblijven wat optelt…’ Vlaamse energieminister Zuhal Demir: ‘We gaan zonne-energie niet oversubsidiëren’...
Vacatures
Esdec zoekt:

Technical Product Trainer

Esdec zoekt een Technical Product Trainer (fulltime)
Fulltime • Deventer
Zelfstroom zoekt:

Procesmanager Sales

Zelfstroom zoekt een Procesmanager Sales
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!