Zoncoalitie

Elk groot dak zonder zonne-energie is een gemiste kans. De Zoncoalitie is een breed en open samenwerkingsverband van installatiebedrijven, leveranciers, zonaanbieders en energiecoöperaties dat dakbezitters helpt die kans te benutten. Opgericht door de Gemeente Amsterdam en Alliander, kunnen wij transparant, onafhankelijk en vrijblijvend advies bieden. Naast zelf investeren zijn er verschillende mogelijkheden om zonne-energie op uw dak te realiseren. Voor uzelf, uw vastgoedportefeuille, huurders of zelfs voor andere gebruikers. Wij adviseren op maat en zoeken de beste oplossing voor uw situatie en wensen. Bij ons bent u gegarandeerd van:

  • Onafhankelijk en vrijblijvend advies
  • Aanvraag van SDE+ en overige subsidies
  • In 4 stappen naar vergelijken van offertes
  • De grootste diversiteit in aanbieders van Nederland
  • Marktconformiteit

De dakbezitter krijgt een beter passende offerte en is goedkoper uit omdat de Zoncoalitie voorwerk doet. Dit bestaat o.a. uit het aanvragen van SDE+-subsidie. Welke aanbieder wordt gekozen, welk type paneel, welk soort structuur, enzovoort, is voor ons niet van belang. Onze zorg is dat de dakbezitter een aanbieder vindt die zo goed mogelijk voldoet aan haar wensen. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat zonne-energie projecten goed en snel worden gerealiseerd.

Wij bieden gemeenten een totaalaanpak. Hierbij worden gemeenten ontzorgd in modules voor realisatie van zonne-energieprojecten. De focus ligt hierbij op grootzakelijke en maatschappelijke daken. Dit doen we als onafhankelijk adviesbureau dat wél de expertise uit de markt heeft, maar geen belang bij specifieke aanbieders, structuren en of type zonnepanelen.

24 partijen binnen zonne-energie hebben zich bij de Zoncoalitie aangesloten in onze open vereniging. Zo kunnen wij alle mogelijke investeringsstructuren bieden tijdens het matchen van dakbezitters met aanbieders.

Er willen regelmatig diverse nieuwe aanbieders toetreden tot de vereniging die zich kenmerkt door haar open karakter. Is uw bedrijf actief in de zonne-energie en wilt u lid worden? Neem dan contact op.

Zoncoalitie
Alex Muhring

  

Recht Boomssloot 7 III
1011CR Amsterdam (Nederland)
T. +31 (0)612610713
E. info@zoncoalitie.nl
I. www.zoncoalitie.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

PV Engineer

Slim Opgewekt zoekt een PV Engineer
Fulltime • Arnhem
Wocozon zoekt:

Project Coördinator Hoogbouw

Wocozon zoekt een klantenservice medewerk(st)er.
36-40 uur • De Meern - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!