Recht Boomssloot 7 III
1011CR Amsterdam (Nederland)
Contact: Alex Muhring
Telefoon: +31 (0)612610713

Zoncoalitie

Elk groot dak zonder zonne-energie is een gemiste kans. De Zoncoalitie is een breed en open samenwerkingsverband van installatiebedrijven, leveranciers, zonaanbieders en energiecoöperaties dat dakbezitters helpt die kans te benutten. Opgericht door de Gemeente Amsterdam en Alliander, kunnen wij transparant, onafhankelijk en vrijblijvend advies bieden. Naast zelf investeren zijn er verschillende mogelijkheden om zonne-energie op uw dak te realiseren. Voor uzelf, uw vastgoedportefeuille, huurders of zelfs voor andere gebruikers. Wij adviseren op maat en zoeken de beste oplossing voor uw situatie en wensen. Bij ons bent u gegarandeerd van:

  • Onafhankelijk en vrijblijvend advies
  • Aanvraag van SDE+ en overige subsidies
  • In 4 stappen naar vergelijken van offertes
  • De grootste diversiteit in aanbieders van Nederland
  • Marktconformiteit

De dakbezitter krijgt een beter passende offerte en is goedkoper uit omdat de Zoncoalitie voorwerk doet. Dit bestaat o.a. uit het aanvragen van SDE+-subsidie. Welke aanbieder wordt gekozen, welk type paneel, welk soort structuur, enzovoort, is voor ons niet van belang. Onze zorg is dat de dakbezitter een aanbieder vindt die zo goed mogelijk voldoet aan haar wensen. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat zonne-energie projecten goed en snel worden gerealiseerd.

Wij bieden gemeenten een totaalaanpak. Hierbij worden gemeenten ontzorgd in modules voor realisatie van zonne-energieprojecten. De focus ligt hierbij op grootzakelijke en maatschappelijke daken. Dit doen we als onafhankelijk adviesbureau dat wél de expertise uit de markt heeft, maar geen belang bij specifieke aanbieders, structuren en of type zonnepanelen.

24 partijen binnen zonne-energie hebben zich bij de Zoncoalitie aangesloten in onze open vereniging. Zo kunnen wij alle mogelijke investeringsstructuren bieden tijdens het matchen van dakbezitters met aanbieders.

Er willen regelmatig diverse nieuwe aanbieders toetreden tot de vereniging die zich kenmerkt door haar open karakter. Is uw bedrijf actief in de zonne-energie en wilt u lid worden? Neem dan contact op.


Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Rooftop Energy zoekt:

Servicetechnicus zonne-installaties

Ben jij in staat om er voor te zorgen dat onze zonne-installaties in top conditie zijn en blijven? En wil je actief een bijdrage leveren aan de energie transitie? Rooftop Energy  speelt een leidende rol in de energietransitie door...
32-40 uur - Rotterdam, Mauritsweg 35, 3012JT
Coolblue zoekt:

Voorman / 1e Elektromonteur

Plus- en minpunten + Je coacht je eigen vaste team op jouw bus en zorgt dat zij elke dag een beetje beter worden. + Je bent samen verantwoordelijk voor 1 à maximaal 2 installaties bij onze klanten thuis. + Zelfs als je een lastige...
Fulltime (40 uur) - Tilburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!