logo
wvhj2023
bedrijf-logo-solar-concept-nederweert
Pannenweg 258 6031RK Nederweert (Nederland)
Twan Geurts van Kessel
Installateur

Solar Concept Nederweert

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! En daar gaan we iedere dag voor! Daarbij staat de plus niet alleen voor de perfecte formule op het gebied van zonnepanelen, maar ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing!

Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds 2011 mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.

Wij nemen je graag mee in de reis naar een duurzamere wereld en kijken verder dan alleen de installatie. Bij Solar Concept geloven we namelijk dat de beste oplossing een optelsom is van prijs + kwaliteit + advies + installatie + service. Een formule die leidt tot een optimaal rendement. Daarom adviseren wij je graag over het beste totaalconcept voor jouw situatie. Persoonlijk en dichtbij, transparant en eerlijk. Je kunt op ons blijven rekenen, ook tot ver na de installatie. Het is dan ook niet gek dat we een dikke 8,5 krijgen van onze, inmiddels ruim 20.000, blije klanten.

Ons werkgebied strekt zich van de particuliere woningen, diverse collectieven tot aan de zakelijke markt van woningcorporaties, nieuwbouwprojecten maar ook de MKB en grootzakelijke projecten (SDE+) zijn voor ons gesneden koek!

Met zo’n 140 medewerkers die dagelijks aan de slag zijn voor Solar Concept zijn we in de laatste jaren flink gegroeid en hebben we al zo’n 200.000 panelen mogen installeren.

Ga nu naar onze website.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines