logo
wvhj2023
bedrijf-logo-trinsights
Mient 201B 2564KL Den Haag (Nederland)
Paul Giesbertz

TrinSights

TrinSights levert adviesdiensten op het gebied van elektriciteitsmarkten en elektriciteitsvoorzieningssystemen. Elektriciteitsmarkten en -systemen zijn complex en met elkaar verbonden. TrinSights helpt haar klanten deze complexiteit te doorgronden en pragmatische oplossingen te vinden.

TrinSights is onafhankelijk en biedt onder andere adviesdiensten, workshops, trainingen en ondersteuning bij due diligence trajecten en bij rechtzaken. Het biedt expertise op het gebied van netcodes, marktregels, prijzen en tarieven. Het biedt oplossingen voor onderwerpen als balanceringsmarkten, congestiemanagement, grensoverschrijdende handel, flexibiliteit, marktontwerp, capaciteitsmarkten en ondersteunende diensten.

TrinSights is het adviesbureau van Paul Giesbertz. Hij heeft 36 jaar ervaring in de energiesector. Door te hebben gewerkt voor een TSO, een toezichthouder, een marktdeelnemer en een brancheorganisatie, is hij in staat verschillende perspectieven te begrijpen en verschillende belangen te managen.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines