logo
wvhj2023
bedrijf-logo-bm-energy
Henri Wenckebachdreef 2 2132PZ Hoofddorp (Nederland)
Fadi el Kalaani

BM Energy

Een toonaangevende groothandel in zonnepanelen die zich inzet voor duurzame energieoplossingen van de hoogste kwaliteit. Wij zijn pioniers in het leveren van innovatieve zonne-energieproducten aan professionals in de bouw- en installatiesector.

Bij BM Energie geloven we in de kracht van duurzame energie om de wereld te transformeren. Ons uitgebreide assortiment hoogrenderende zonnepanelen, omvormers en aanverwante producten is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de groeiende vraag naar milieuvriendelijke energieoplossingen.

Onze Kernwaarden:

  • Kwaliteit: Wij leveren enkel zonnepanelen en accessoires van de hoogste kwaliteit, getest en gecertificeerd volgens internationale standaarden.
  • Innovatie: Als voorlopers in de sector omarmen wij voortdurend nieuwe technologieën en trends om onze klanten voorop te laten lopen in duurzame energieprojecten.
  • Deskundigheid: Ons team van experts staat klaar om advies op maat te bieden en oplossingen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Wat we Aanbieden:

  • Hoogwaardige Zonnepanelen
  • Efficiënte Omvormers
  • Duurzame Energieoplossingen

BM Energie bedient een breed scala aan professionals, waaronder installateurs, aannemers, bouwbedrijven en duurzaamheidsexperts die streven naar het integreren van zonne-energie in hun projecten.

Onze website: www.bmenergy.nl  

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Juni 2024

De juni 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift bevat artikelen over de toekomst van de Nederlandse pv-markt, het potentieel van de directe lijn, balkonzonnepanelen en het verhogen van het zelfverbruik.

Bekijk alle magazines