logo
wvhj2023
bedrijf-logo-landport-energy
Ramgatseweg 63 4941VN Raamsdonksveer (Nederland)
Antal Adriaanse

Landport Energy

Ontdek de innovatieve producten van Landport Energy!

Laat uw groene energie niet verloren gaan. Sla uw eigen opgewekte zonne-energie op in een thuisbatterij van Landport Energy. Gebruik deze energie wanneer u deze het meest nodig heeft, bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens piekuren.

Het assortiment van Landport Energy omvat thuisbatterijen zoals de Stack (een modulair systeem met een capaciteit van 5 tot 20 kWh) en de Mono-5 (een compacte thuisbatterij van 5 kWh die aan de muur kan worden bevestigd).

Voor industriële toepassingen biedt Landport Energy geavanceerde energieopslagsystemen die betrouwbaarheid en efficiëntie garanderen. Zoals de Block-S (een 60kWh batterij pack, uit te breiden tot 180kWh) en de Block-L (een 10-voets container batterijopslag met een capaciteit van 250kW/500kWh). Ontdek ook de LPE H2, een (mobiele) 100kVA waterstof aggregaat powered by Toyota.

Landport Energy werkt exclusief met Preferred Partners, installateurs die kwaliteit en service kunnen waarborgen en die hun klanten alleen de beste energieopslagoplossingen willen aanbieden. Voor installateurs is dit het moment om energieopslag aan te bieden. En natuurlijk, dat is een groot avontuur. Landport Energy wil hierbij graag helpen.

Wat bieden wij een installateur?

Wij richten ons op de lange termijn en wederzijds voordelige samenwerkingsverbanden met onze klanten en streven daarbij naar absolute klanttevredenheid. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Wij blijven ons verbeteren om het morgen nog beter te doen dan de dag van gisteren.
  • Een uitstekende supply chain, wat resulteert in betrouwbare leveringstijden.
  • Een sterk team van gecertificeerde Energy Storage specialisten.

LOUWMAN GROUP - “Mobility for Life”

Landport BV is sinds 2002 onderdeel van Louwman Group, een trots en betrokken familiebedrijf, opgericht in 1923. Klein begonnen en groot geworden door ondernemerschap en lef. Niet alleen als importeur en retailer, maar inmiddels ook als leverancier van zorghulpmiddelen, als financiële dienstverlener en ontwikkelaar van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Vooruitgang is onze belangrijkste traditie, want mobiliteit is meer dan een auto, een motor, een rolstoel of een leasevloot. Het is mensen bewegen en verder brengen. Beweging leidt tot ontdekking, tot groei en vrijheid. Daarom willen wij grenzen verleggen, elke dag weer. Toonaangevend zijn in mobiliteit. En het morgen nog beter doen dan vandaag.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines