logo
wvhj2023
bedrijf-logo-menlo-electric
Jesper Braakman

Menlo Electric

Menlo Electric is de snelst groeiende EMEA-distributeur van zonnepanelen, omvormers en opslagsystemen. Wij zijn actief in meer dan 37 landen en leveren zonne-energiecomponenten van topmerken, geleverd vanuit een van onze 14 logistieke centra in EMEA voor snelle en kosteneffectieve levering.

We werken rechtstreeks samen met vooraanstaande, gevestigde fabrikanten van zonne-energiecomponenten. Menlo Electric behoort met name tot de top 3 van distributeurs van Jinko Solar en Risen Energy. Daarnaast zijn we officiële EU-distributeur voor JA Solar, Tongwei, Sungrow, Deye, FoxESS, SolarEdge, Solax en Tsun. Door gebruik te maken van ons gerichte productportfolio en onze uitgebreide activiteiten, geven we deze voordelen door aan onze klanten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Elke maand leveren wij wereldwijd meer dan 70 MW aan panelen
  • Maandelijks verwerken van meer dan 1000 bestellingen
  • Altijd toegang tot 100 MW
  • Transport vanuit meer dan 14 logistieke knooppunten, waaronder locaties in Rotterdam, Hamburg, Valencia, Piraeus, Gdańsk, Koper en Constanta
  • Actief in meer dan 37 landen in Europa en daarbuiten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze expertise uw zonne-energieprojecten kan versterken.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines