logo
wvhj2023
bedrijf-logo-zonnepanelen-noord
Bloemakkers 3 9461GX Gieten (Nederland)
Henk Reder
Installateur

Zonnepanelen Noord

Zonnepanelen Noord is dé regionale duurzame installateur van het Noorden. Met een team van 50 medewerkers maakt Zonnepanelen Noord dagelijks klanten blij met een zonnepanelen installatie, airco, warmtepomp, thuis accu en/of laadpaal. Veiligheid en kwaliteit staat hierbij voorop.

Zonnepanelen Noord is een erkend en gediplomeerd installateur. De vakbekwame monteurs zijn intern opgeleid, beschikken over de benodigde certificatie en werken veilig en conform de wettelijke voorschriften.

De adviseurs voorzien klanten van een eerlijk en vrijblijvend advies. Huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen zijn bij ZPN aan het juiste adres voor al hun duurzame vraagstukken.

Naast dat wij huiseigenaren helpen met het verduurzamen van hun woning, voorzien wij dagelijks de daken van sociale huurwoningen met zonnepanelen voor meerdere woningcorporaties in Groningen.

Naast tevreden klanten staan wij voor goed werkgeverschap en zijn wij trots op ons eigen vaste team van monteurs, installateurs, adviseurs en officemedewerkers!

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines