logo
wvhj2023
bedrijf-logo-taylor
Torenallee 32-14 5617BD Eindhoven (Nederland)
Mitchel Kouwijzer

taylor

taylor is een jong hightechbedrijf dat zich richt op het inzichtelijk maken van prestaties en het leveren van meer vermogen door zonne-energiesystemen. taylor ontwikkelt elektronica en software en heeft bankabele partners voor de productie van haar producten. We streven naar uitmuntendheid in onze technologie en producten en hebben een wereldwijde impact door sterke internationale partnerschappen en een team van veteranen uit de industrie.

taylor is een spin-off van de Technische Universiteit Eindhoven. Wij komen uit het hart van "brainport", een regio bekend door zijn innovatie en organisaties als Philips, ASML en NXP.

  • taylor levert elektronica aan fabrikanten van zonnepanelen
  • taylor levert gateways en software aan installateurs van zonnesystemen
  • taylor ondersteunt installateurs met lokale pre- en aftersales serviceteams

Samen bieden wij dakeigenaren de volgende generatie in solartechnologie; meer stroom uit je dak halen en tegelijkertijd real-time inzicht bieden in je zonne-energie systeem.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines