logo
wvhj2023
bedrijf-logo-dyness
Rietbaan 12 2908LP Capelle aan den IJssel (Nederland)
Fabrikant

Dyness

Dyness is een wereldwijd toonaangevende leverancier van oplossingen voor energieopslag en bezit 3 productiecentra in China. We hebben meer dan 550 werknemers en een R&D-team van meer dan 150 mensen met meer dan 10 jaar ervaring in deze industrie, die een diep begrip hebben van energieopslag en wereldwijde CO2-neutraliteit. 

Dyness bezit meer dan 90 patenten en vele internationale certificeringen zoals TÜV, UL, CE, JET, CEC enz. Onze producten zijn geleverd in meer dan 100 landen, waaronder Europa, Amerika, Australië, Afrika, enz. en bedienen meer dan 300.000 huishoudens wereldwijd.

Aangedreven door geavanceerde technologie en innovatie, is Dyness toegewijd aan het verstrekken van klanten met intelligente energie-oplossingen, het maximaliseren van het gebruik van groene energie en het maken van positieve bijdragen aan de wereldwijde neutraliteit van koolstof.

 

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines