logo
wvhj2023
bedrijf-logo-sunprojects
Uilenstede 475 1183AG Amstelveen (Nederland)
Arnoud van Druten

Sunprojects

Sunprojects is dé toonaangevende organisatie in het realiseren van hoogwaardige zon-pv installaties. Met een schat aan ervaring en expertise bieden wij oplossingen voor vrijwel alle soorten daken, carports, veldopstellingen (zonneparken), gevels,  lichtgewicht zonnepanelen en PV op water.

Als pioniers in duurzame energie streven wij ernaar om de wereld te veranderen door innovatieve en betrouwbare zonne-energieprojecten te leveren. Onze missie is om hernieuwbare energie toegankelijk te maken voor iedereen en zo bij te dragen aan een groenere toekomst.

Bij Sunprojects geloven we in maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van onze klanten. Onze getalenteerde teams van technici, ingenieurs en experts werken nauw samen met opdrachtgevers om projecten te ontwerpen, installeren en onderhouden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze vakmensen opereren volgens de VCA**, ISO9001 en ISO14001.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines