Solar Magazine - Energyra Europe
Handelsweg 45
1525RG Westknollendam (Nederland)
Contact: Elles de Groot
Telefoon: +31 (0)88 000 86 00

Energyra Europe

Waarom zonnepanelen uit Azië halen, als er groenere, duurzamere en efficiëntere oplossingen om de hoek te vinden zijn? Energyra® zonnepanelen worden ontwikkeld en vervaardigd in de Zaanstreek, om precies te zijn in Westknollendam, en zijn anders dan de doorsnee zonnepanelen. Wij integreren premium monokristallijne zonnecellen, met de onovertroffen backcontact technologie van TNO en een slim ontwerp. Het resultaat? Geen lood, geen fluor, geen PFAS en bovendien maximale opbrengsten per m2. Want onze zonnepanelen presteren juist beter in laaglichtomstandigheden. PV-panelen die dag in, dag uit ’s morgens eerder beginnen, ’s avonds langer doorgaan en ook in de ‘schemerige seizoenen’ goed blijven presteren. Dat maakt Energyra® zonne-energie echt duurzaam.

Energyra® zonnepanelen kunnen overal: in alle woon- en industriële omgevingen, onder extreme weersinvloeden, in kwetsbare omgevingen en zelfs geïntegreerd in mobiele toepassingen.

En laat het dak het gewicht van Energyra EclectIQ zonnepanelen niet toe? Dan bieden Energyra® DynamIQ lichtgewicht zonnepanelen de oplossing. Met een gewicht van slechts 4,1 kg per m2 kan nu elk dak van PV worden voorzien.

Vacatures bij Energyra Europe

AccountmanagerNu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Solar

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!