logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
Handelsweg 45 1525RG Westknollendam (Nederland)
Elles de Groot

Energyra Europe

Waarom zonnepanelen uit Azië halen, als er groenere, duurzamere en efficiëntere oplossingen om de hoek te vinden zijn? Energyra® zonnepanelen worden ontwikkeld en vervaardigd in de Zaanstreek, om precies te zijn in Westknollendam, en zijn anders dan de doorsnee zonnepanelen. Wij integreren premium monokristallijne zonnecellen, met de onovertroffen backcontact technologie van TNO en een slim ontwerp. Het resultaat? Geen lood, geen fluor, geen PFAS en bovendien maximale opbrengsten per m2. Want onze zonnepanelen presteren juist beter in laaglichtomstandigheden. PV-panelen die dag in, dag uit ’s morgens eerder beginnen, ’s avonds langer doorgaan en ook in de ‘schemerige seizoenen’ goed blijven presteren. Dat maakt Energyra® zonne-energie echt duurzaam.

Energyra® zonnepanelen kunnen overal: in alle woon- en industriële omgevingen, onder extreme weersinvloeden, in kwetsbare omgevingen en zelfs geïntegreerd in mobiele toepassingen.

En laat het dak het gewicht van Energyra EclectIQ zonnepanelen niet toe? Dan bieden Energyra® DynamIQ lichtgewicht zonnepanelen de oplossing. Met een gewicht van slechts 4,1 kg per m2 kan nu elk dak van PV worden voorzien.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines