Solar Magazine - Imbrego
Heliumweg-6-7B
3812RE Amersfoort (Nederland)
Contact: Diego Breeschoten
Telefoon: +31 (0)6 155 869 21
Producten:
  • Zonnepanelen
  • Pvt-panelen
  • Batterijen
  • Laadpalen elektrische auto’s
Installeert bij:
  • Woningen
  • Bedrijven
  • Overheden
  • Non-profitorganisaties
Actief in:
  • Nederland

Imbrego

Bij Imbrego kunt u rekenen op oer-Hollandse service. Voor elk zonnesysteem garanderen we optimale prestaties en topkwaliteit. Met ons team van zonne-genieën zorgen we ervoor dat u het maximale haalt uit uw eigen zonnepanelen.

De prestaties van uw zonnepanelen zijn cruciaal. Via de handige app kunt u overal en altijd inzien hoeveel energie uw zonnepanelen opwekken en hoeveel u op de energierekening bespaart. Met onze monitorservice houden we op afstand de opbrengst van uw zonnepanelen in de gaten. We laten geen zonnestraaltje onbenut en staan altijd klaar om ze in topconditie te houden. Als officiële Autarco partner kunt u er zeker van zijn dat uw dak wordt voorzien van A-merk zonnepanelen van Autarco. Dit superieur Nederlands premium-merk levert hoogwaardige panelen met uitstekende prestaties tegen een eerlijke prijs. Door onze nauwe samenwerking met de producent vormen we een droomteam dat u optimaal helpt besparen.

En mocht er toch iets aan de hand zijn; met onze unieke kWh-garantie kunt u erop vertrouwen dat uw zonnesysteem rendabel blijft. Voor elke gemiste kilowattuur ontvangt u een compensatie tot wel €0,30. Zo bent u altijd verzekerd van een winstgevende investering in groene energie.

Of u ons nu wilt bellen, een WhatsApp-bericht wilt sturen of een e-mail wilt sturen, wij staan klaar om u te helpen. U kunt rekenen op persoonlijke ondersteuning en professioneel advies van ons fantastische team. Bij Imbrego staat u nooit in het donker – gedurende de hele levensduur van uw zonnepanelen.

Wat uw wensen ook zijn, Imbrego heeft een oplossing op maat. Kies voor een zonnesysteem van Imbrego en laat u meenemen op een zonnig avontuur. Vraag een offerte aan op imbrego.nl en ontdek uw besparing.Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Solar

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!