Solar Magazine - Zonafhankelijk
Zutphenseweg 23
7418AG Deventer (Nederland)
Contact: S. Coban
Telefoon: +31 ()0)57 088 1230

Zonafhankelijk

Zonafhankelijk is de specialist in duurzaamheidstrajecten voor zowel de residentiele als de commerciële markt.

Wij van Zonafhankelijk hebben de missie om ieder huishouden enkel afhankelijk te maken van de zon! De meest onuitputbare bron van energie!  Met een breed team van professionals en jarenlange ervaring binnen de energie, technische en logistieke sector staan wij garant voor de meest efficiënte en kwalitatieve duurzaamheidsoplossingen voor al onze klanten.

We houden van wat we doen, en dat blijkt. Geen uitdaging is ons te groot of te klein en we doen onze uiterste best voor elk project dat we tot ons nemen. Wij staan bekend om onze snelle levertijden en een select aanbod van de meest kwalitatieve en innovatieve producten. Wij adviseren en bemiddelen, voeren ons eigen inkoop & opslag strategie uit en verrichten dagelijks zowel kleine als grote installatieprojecten door heel Nederland.

Samen zon afhankelijk. Samen onafhankelijk!

Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Soly zoekt:

Traineeship Sales Consultant

32-40 uur - Groningen, 9727 DW 5
kWh People zoekt:

Operationeel Manager Solar

Fulltime (40 uur) - Midden Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!