logo
wvhj2023
bedrijf-logo-izen
Hoeksken 56 2275 Lille (België)
Installateur

IZEN

IZEN richt zich volledig op 100% slimme energie. Het bedrijf is actief in België en Nederland en heeft als doel het realiseren van economisch rendabele en innovatieve hernieuwbare energietechnologieën. Bij het maken van productkeuzes en het uitvoeren van projecten staat doordachte efficiëntie voorop.

IZEN gelooft in 100% slimme energie voor werk, wonen en mobiliteit en bouwt doelbewust mee aan een klimaatneutrale toekomst. Het bedrijf begeleidt overheden, bedrijven, ondernemers, zelfstandigen en particulieren op weg naar de energietransitie door middel van sterke analyse en engineering. Op deze manier kan de ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleind worden.

Met 35 jaar ervaring in hernieuwbare energietechnologie en meer dan 100 medewerkers heeft IZEN een indrukwekkend track record. Het bedrijf heeft meer dan 3 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd, goed voor een vermogen van bijna 800 MWp. IZEN realiseert grote drijvende zonneparken, zonneparken op land, solar carports en dakopstellingen en heeft daarnaast veel ervaring met grote woonprojecten en particulieren.

IZEN is onderdeel van VINCI Energies Belgium, het grootste bouwbedrijf ter wereld dat actief is in 120 landen. De productie van hernieuwbare energie maakt momenteel 21% uit van het elektriciteitsverbruik en zal tegen 2050 naar verwachting de volledige afname faciliteren. Met IZEN's expertise en focus op slimme energie draagt het bedrijf bij aan een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Juni 2024

De juni 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift bevat artikelen over de toekomst van de Nederlandse pv-markt, het potentieel van de directe lijn, balkonzonnepanelen en het verhogen van het zelfverbruik.

Bekijk alle magazines