Solar Magazine - NEDKAB
Rijnstraat 35
5347KN Oss (Nederland)
Contact: Danielle Rossen
Telefoon: +31 (0)412 213 030

NEDKAB

Onze bedrijfsnamen zijn gewijzigd in NEDKAB B.V. en NEDKAB MPE B.V.

Hokamo B.V. is verdergegaan als NEDKAB B.V. en de activiteiten van Cabsol B.V. zijn hierin ondergebracht en voortgezet.

We hebben de letters MPE toegevoegd aan het oorspronkelijke NEDKAB B.V., om aan te geven dat Manufacturing, Projects en Exports de hoofdactiviteit blijft.

Met deze herstructurering presenteren wij ons als een innovatief en vertrouwd bedrijf voor kabeloplossingen met een wereldwijde dekking.

Zoekt u voor uw (internationale) laagspanning- of middenspanningsinstallatie kabel voor boven- of ondergronds gebruik? Naast installatiekabel of stuurstroomkabel van reguliere Nederlandse typen zoals YMvKVO- / VG-YMvKas of XMvK kunt u bij ons terecht voor een breed palet aan internationale kabeltypen. We kunnen u met onze kennis ondersteunen en een oplossing bieden met een kabel die voorzien is van een koperen of aluminium geleider, eventueel halogeenvrij en in verschillende CPR brandklasses, van Fca tot en met B2ca.

We staan voor kabel en draad geschikt voor uw gebruiksdoel, in de door u gewenste lengte, eventueel voorzien van uw naam en geassembleerd met contactmateriaal volgens uw specificaties. U kunt ons bovendien inzetten als verlengstuk van uw eigen magazijn zodat wij uw voorraad altijd op het juiste niveau houden.

Onze sterke punten

  • Naast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, bent u ook verzekerd van beschikbaarheid want 95% van de bestellingen voor 15.00 uur geplaatst kunnen we de volgende dag leveren.
  • We denken mee en adviseren u, maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Hebben we iets niet op voorraad: onze besteltermijnen zijn kort - denk aan dagen waar u weken gewend bent en aan weken waar u normaliter stukloopt op maanden.
  • Lege haspels halen we gratis bij u op.

We leveren alleen producten die aan de wettelijke eisen voldoen; voorzien van CE markering.Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Fronius zoekt:

Technical Sales Advisor

Fulltime (40 uur) - België
Trio Investment zoekt:

Electrical Engineer

Fulltime (40 uur) - Den Haag
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!