logo
wvhj2023
bedrijf-logo-sonnex-energie
Gebäude 571, Cargo City Süd 60549 Frankfurt am Main (Duitsland)
Eric Lee

Sonnex Energie

Sonnex Energie is een Duitse producent van zonnepanelen met een jaarlijkse capaciteit van meer dan 2 GW. We bieden verschillende technologieën aan, waaronder PERC en N-type hoogefficiënte zonnepanelen om te voldoen aan verschillende projecttoepassingen. Met betrouwbaardere materialen en een streng kwaliteitscontroleproces biedt Sonnex Energie een lange productgarantie tot 30 jaar en een gratis reservemodule om de garantie en service na verkoop te ondersteunen.

Sonnex staat voor producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van morgen. We gebruiken alleen de meest recente zonneceltechnologieën en gaan voor een sublieme afwerking. Dankzij deze aanpak biedt Sonnex uiterst betrouwbare modules met sterke marktprestaties.

Bij Sonnex onderscheiden we ons van andere merken door onze focus op kwaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines