logo
wvhj2023
bedrijf-logo-chapter
Fred Roeskestraat 115 1076EE Amsterdam (Nederland)
Rutger Laman Trip

Chapter

Chapter is een organisatie die een nieuwe vijver met solar talent aanboort, waar je zelf als installateur moeilijk bij kunt komen. Om de grote personeelstekorten op te lossen, vindt Chapter goeie mensen die nu in het verkeerde vak zitten of hun baan gaan verliezen. Deze mensen worden geinspireerd en geactiveerd om zonnepaneel monteur te worden. Middels een leuke, goed te gebruiken app, krijgen ze een basis cursus (InstallQ geaccrediteerd) en begeleidt Chapter hen in het sollicitatie proces bij installateurs die graag willen groeien. Daar kunnen ze dan aan de slag om in eerste instantie begeleid, in de praktijk te leren om als zelfstandig dakmonteur te kunnen helpen meer projecten op te pakken. 

Opgericht begin 2021, is Chapter een jong bedrijf dat graag samenwerkingen aan gaat met ondernemende, innovatieve organisaties. Eerder was de oprichter al succesvol met het bedrijf Squla, wat leren buiten schooltijd leuker en effectiever gemaakt heeft voor miljoenen kinderen. Zo gaat het nu ook in de markt voor omscholing richting krapteberoepen voor de energietransitie. Chapter doet het anders dan standaard recruitment bureau’s of detacheerders en werkt met een vooraf bepaalde omscholing&plaatsing fee met gedeeld risico.

Chapter is betrouwbaar, persoonlijk, transparant en kwalitatief.

We helpen je graag. Door onze unieke aanpak heb jij in no-time genoeg mensen op het dak. Bezoek nu onze website!

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Juni 2024

De juni 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift bevat artikelen over de toekomst van de Nederlandse pv-markt, het potentieel van de directe lijn, balkonzonnepanelen en het verhogen van het zelfverbruik.

Bekijk alle magazines