logo
wvhj2023
bedrijf-logo-tablet-forms
Kloosterstraat 6 5301BM Zaltbommel (Nederland)
R. Willems

Tablet Forms

Digitaliseer uw bedrijfsproces eenvoudig met een App op uw telefoon of tablet. Met TabletForms beschikt u over flexibele software;

  • die past bij úw bedrijf
  • die kostbare tijd bespaart.
  • die uitblinkt in gebruiksgemak
  • die samenwerken eenvoudig maakt
  • die makkelijk te koppelen is aan bestaande systemen en gegevens
  • die snel te implementeren is, zonder investeringen en zonder risico’s.

TabletForms is specialist in het vertalen van mobiele werkprocessen naar slimme digitale formulieren die perfect passen bij úw bedrijf.

Nooit meer gedoe met pen en papier maar altijd en overal de juiste informatie eenvoudig vastleggen en beschikbaar hebben.

TabletForms maakt processen zoals  schouwen, kwaliteitscontroles, opleveren, scope 12 inspecties,  LMRA’s  én meer, makkelijk en efficiënt zodat u kunt focussen op uw kerntaken.

Communicatie wordt effectiever en leuker. Met duidelijke instructies, heldere feedback en professionele rapporten houdt u grip op de voortgang, kosten en kwaliteit van uw opdrachten en  projecten.

TabletForms is er voor alle bedrijven die werken aan een slimme, duurzame, veilige en mooie omgeving. Of u nu ZZP-er bent of multinational.

TabletForms, Make Work Flow…!

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Maart 2024
De maart 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift besteedt aandacht aan een enquête onder 350 Nederlandse zonnepaneelinstallateurs, Solar Solutions Amsterdam 2024 en de Vlaamse droopregeling.
Bekijk alle magazines