logo
wvhj2023
bedrijf-logo-sofar
Kingsfordweg 151 1043GR Amsterdam (Nederland)

SOFAR

SOFAR is wereldwijd leverancier van oplossingen voor PV- en energieopslagsystemen voor de residentiële, commerciële, industriële en utiliteitssector. Het bedrijf biedt een uitgebreid portfolio waaronder PV-omvormers van 1 kW tot 255 kW, hybride omvormers van 3 kW tot 20 kW en energieopslagsystemen.

SOFAR is ervan overtuigd dat technologie de drijvende kracht is achter de energietransitie. Door middel van onafhankelijke, voortdurende innovatie en de modernste PV- en energieopslagoplossingen speelt ze een sleutelrol in deze transitie. Via langdurige en uitgebreide wereldwijde partnerschappen maakt SOFAR het voor miljoenen huishoudens en bedrijven mogelijk de kracht van hernieuwbare energie te benutten.

De kwaliteit van SOFAR-producten wordt onderschreven door de vele prijzen die het bedrijf door de jaren heen heeft ontvangen, waaronder “Top 5 Global Hybrid Inverter Manufacturer” en “Top Brand PV Inverter Brand” in meerdere landen. Om haar partners en klanten optimale ondersteuning te bieden, heeft SOFAR een uitgebreid pre-sales-, sales- en aftersales-systeem opgezet met teams en vestigingen in meerdere landen, waaronder Nederland en België.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines