logo
wvhj2023
bedrijf-logo-solarenergyworks
Winthontlaan 200 3526KV Utrecht
Johan Overtoom

Ampyr Solar Nederland

Ampyr Solar Nederland is onderdeel van een Europese organisatie en biedt diepgaande lokale kennis en expertise op het gebied van zonne-energie projectontwikkeling met kantoren in Utrecht & Maastricht.

AMPYR Solar Europe is een onafhankelijke zonne-energieprojectontwikkelaar en IPP (Independent Power Producer) met hoofdkantoor in Maastricht, Londen en Frankfurt en Berlijn. Het bedrijf heeft interne capaciteit voor het gehele traject van projectontwikkeling, financiering, bouw, exploitatie en verkoop van energie. AMPYR Solar Europe profiteert van een uniek platform dat wordt ondersteund door een zeer ervaren sponsor groep: AGP Sustainable Real Assets ondersteunt met uitgebreide ervaring in het opzetten en exploiteren van grootschalige duurzame energieplatforms, Hartree Partners levert geavanceerde energiehandels analyses en oplossingen zonder CO2-uitstoot.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines